Isha a lansat #MyGirl – o miscare de sustinere a comunitatii LGBT

0
83

Isha, o noua artista in industria muzicala a lansat o piesa cu un mesaj puternic, o miscare de sustinere a comunitatii LGBT.

„Piesa #MyGirl a luat „nastere” in studiourile Hahaha Production alaturi de Vlad Popescu, Cristi Pascu si DOC, cand Vlad mi-a spus ca are un instrumental pentru mine. De la primele note am zis ca este clar pentru mine si ne-am apucat de scris. Am stiut din prima ce mesaj vreau sa transmit si ca piesa va fi despre #mygirl, o miscare de sustinere a comunitatii LGBT si nu numai. Este o piesa despre iubire, diversitate si acceptare. Imi doresc sa ajunga mesajul la cat mai multa lume.” Declara Isha.

Mesajul piesei este unul puternic, este un mesaj care indruma la iubire, diversitate, acceptare si nu numai. #MyGirl a fost lansata sambata, in acelasi timp cu desfasurarea paradei #PRIDE din Bucuresti, in semn de sustinere a comunitatii LGBT.

” Clipul piesei l-am filmat la Cluj, alaturi de niste oameni minunati. Regia a fost realizata de Lorin Todica, iar alaturi de mine au fost Lorenzo si Andreea, doi oameni talentati care au inteles din prima mesajul si care au intrat imediat in rolul personajului. A fost putin dificil pentru ca am filmat 24 de ore in continuu, vremea a fost putin racoroasa si umeda.” Spune Isha.

Isha este un artist complet, isi scrie propriile piese, compune textile cat si liniile muzicale. Este un artist care a vrut sa iasa in atentia publicului cu un mesaj puternic pentru societatea in care traim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.