Jazzanova in concert la Bucuresti

1
7

JazzanovaGrupul german va concerta sambata, 8 mai, la Teatrul de Vara Mihai Eminescu din Bucuresti. In deschiderea spectacolului vor urca pe scena Silent Strike, Alexandrina Hristov, First Beat Next Vibe, Unknown Identity Sharing si Minus.

Jazzanova s-a format in 1995 si este reprezentativ pentru interpretarea stilurilor muzicale nu-jazz, chillout si jazz-house. Grupul este format din artistii Alexander Barck, Claas Brieler, Jurgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering, si Axel Reinemer.

Pentru a explica ce se afla in spatele grupului Jazzanova, Alexander Barck spune: “Noi iubim muzica, ascultam atat stiluri vechi, cat si noi si apoi compunem. Ceea ce rezulta este simplu: o interactiune jucausa cu muzica.”

Concertul este realizat de Electronic Elegance, un concept ce isi propune sa promoveze festivalurile unice, care combina stilurile clasice de muzica cu cele inovative. Electronic Elegance este o idee care apartine Blame it!, Animal Entertainment si Ginger Group.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua www.myticket.ro sau de la Teatrul de Vara Mihai Eminescu, inainte de inceperea concertului, iar pretul unui bilet este de 50 lei.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.