Jazzanova in concert la Bucuresti

JazzanovaGrupul german va concerta sambata, 8 mai, la Teatrul de Vara Mihai Eminescu din Bucuresti. In deschiderea spectacolului vor urca pe scena Silent Strike, Alexandrina Hristov, First Beat Next Vibe, Unknown Identity Sharing si Minus.

Jazzanova s-a format in 1995 si este reprezentativ pentru interpretarea stilurilor muzicale nu-jazz, chillout si jazz-house. Grupul este format din artistii Alexander Barck, Claas Brieler, Jurgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering, si Axel Reinemer.

Pentru a explica ce se afla in spatele grupului Jazzanova, Alexander Barck spune: “Noi iubim muzica, ascultam atat stiluri vechi, cat si noi si apoi compunem. Ceea ce rezulta este simplu: o interactiune jucausa cu muzica.”

Concertul este realizat de Electronic Elegance, un concept ce isi propune sa promoveze festivalurile unice, care combina stilurile clasice de muzica cu cele inovative. Electronic Elegance este o idee care apartine Blame it!, Animal Entertainment si Ginger Group.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua www.myticket.ro sau de la Teatrul de Vara Mihai Eminescu, inainte de inceperea concertului, iar pretul unui bilet este de 50 lei.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.