Justin Bieber flirteaza cu Tina Fey


Tina Fey
Justin Bieber
Justin Bieber devine pe zi ce trece tot mai increzator in calitatile sale de macho man, desi are doar 16 ani.

Dupa ce saptamana trecuta am aflat cat de distrus a fost Bieber cand a aflat ca Beyonce (28 de ani), femeia pe care o adora de la 7 ani, s-a casatorit cu Jay-Z, iata ca de data aceasta pustiul se pare ca tinteste mai sus.

Invitat sa evolueze in cateva scheciuri in cadrul show-ului american Saturday Night Live, Justin Bieber nu a a ezitat sa flirteze cu Tina Fey, actrita in varsta de 40 de ani pe care o putem vedea in prezent pe marile ecrane in comedia Date Night.

De altfel, majoritatea scenetelor ii au avea in centru atentie pe cei doi. Intr-una din el Tina joaca rolul unei profesoare care viseaza cum elevul sau, Justin ii canta melodii cu care vreau s-o seduca.

Si asta nu-i nimic. La sfarsitul show-ului, Bieber a prins curaj si a imbratisat-o pe Tina, lucru care a cam lasat-o fara grai pe actrita.

De dragul Tinei, Justin Bieber chiar a operat o mica modificare in versul unui cantec interpretat la Saturday Night Show: “Whenever Tina smiles, I smile.” (Cand Tina zambeste, zambesc si eu).
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.