Kamelia – un nou Remix U can do it

0
23

Kamelia Vs. Dj Asher & Screen - U Can Do It - SAM Remix

Kamelia a avut un 2012 foarte profilic, cu două piese ce au făcut furori între fanii înrăiţi sau simpli melomani. Clipul Vara Rece şi cel mai recent release intitulat Break it Down i-au adus cântăreţei noi aprecieri din partea susţinătorilor şi i-a deschis alte orizonturi de colaborare. Iată că după succese în lanţ, până şi DJ-ii au devenit interesaţi de muzica sa şi mulţi au încercat să ofere o alură mai dansantă pieselor Kameliei.

După colaborarea Kameliei cu talentatii DJ Asher şi ScreeN la piesa U can do it, a venit rândul lui SAM să producă un rework al piesei. Noul sound cu influenţe electro se mulează perfect pe trend-urile dance ale anului 2013 şi a atras instant atenţia Studio 66. Kamelia a fost foarte incantata de noul sound propus de SAM incat doreste sa-l prezinte tuturor fanilor si mai ales iubitorilor de muzica dance.

Remus Sam (SAM) este un braşovean de 19 ani, cu pasiune pentru muzica electronică şi o experineţă de patru ani pe partea de producţie. Tânărul talentat declară cu modestie că nu se aştepta ca piesa lui să aibe o reacţie atât de mediatizată. Este primul remix oficial pe care l-am scos şi mă bucur enorm că am avut ocazia de a remixa piesa Kamelia vs. Dj Asher & ScreeN – U Can Do It, spune Remus.

M-a inspirat enorm feeling-ul său pozitiv şi astfel a ieşit un remix pe măsură. Le mulţumesc celor de la Studio 66, lui ScreeN şi DJ Asher pentru susţinere, încheie SAM.

Spune-i Kameliei parerea ta despre remix pe pagina http://www.facebook.com/KameliaOfficial

Link download: https://soundcloud.com/studio66romania/kamelia-vs-dj-asher-screen-u-can-do-it-sam-remix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.