La Multi Ani HI-Q, de 15 ani alaturi de noi

0
2

hi-q

Ca dovada ca trupa a ramas in topul preferintelor bucurestenilor, locatia a devenit neincapatoare pentru fanii HI-Q, care au putut sa asculte un concert mai deosebit: fiecare dintre cei trei solisti si-au ales cateva melodii preferate din trei serii tematice acustic, rock si pop.

Dana a ales doua dintre piesele ei solo, Florin a interpretat niste melodii mai sensibile care nu au fost auzite prea des prin concerte, iar Mihai a ridicat sala in picioare cu cele mai dansante hituri, evident toate fiind cantate live.

Din concertul aniversar HI-Q nu au lipsit insa nici noutatile, cei prezenti bucurandu-se sa asculte cateva piese in premiera.

Fanii trupei au cantat, au dansat si s-au distrat impreuna cu Dana, Florin si Mihai pe tot parcursul evenimentului, care a fost cu adevarat memorabil.

Si inca ceva: intreg concertul a fost filmat de o echipa profesionista deoarece HI-Q ne pregateste un DVD cu inregistrarea acestui concert.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here