Lansare Swag Remix nr.2 – George Hora, LU-K, Makru, Nosferatu si Super Ed


Lansare Swag Remix nr.2

George Hora si-a propus sa aduca impreuna artistii din sfera muzicii hip-hop, in seria de remixuri SWAG. Primul remix i-a avut ca invitati pe Mark, Dino, Tzip-Tzop si Nane, iar in episodul 2 ii are alaturi pe LU-K, Makru, Nosferatu si Super Ed.

Contributia fiecarui artist aduce un plus de originalitate piesei Swag, lansata de catre George Hora in luna martie. In primavara aceasta artistii au avut parte de lansari si colaborari: Nosferatu a lansat Mix-tape-ul Part time rapper dar si piesa Blana alaturi de LU-K, Makru a colaborat cu Blazon OneShot la piesa Vreau iar Super- Ed a lansat remix-ul piesei Las-o jos feat. C.I.A.

Toti cei patru artisti sunt la prima colaborare cu George Hora, iar dupa primele doua episoade se pare ca tot mai multi artisti din sfera Hip-Hop se molipsesc de “Swag”.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone