Magic Deejays revine cu o noua piesa – Mamasita Bum Bum

Magic Deejays - Mamasita Bum Bum

Magic Deejays este un proiect muzical format din doi tineri energici de 16 ani din oraşul Roman. Dj Cips şi Dj Alex Mp4, ei au început să produca in anul 2008, iar acum speră să impună acest concept pe piaţa naţională şi internaţională.

Primul single, “Don’t Stop”, compus si produs de Magic Deejays, este o colaborare cu Iulia Popescu, versurile si linia melodica facute tot de ei.

Acum se pregatesc de promovarea unui nou single “Mamasita Bum Bum”, o colaborare cu Alex Stavi, iar piesa pare reusita.

Alex Stavi, prima oara cand am fost pe o scena a fost in 1997 cu Florin Ristei (tipul de la Amicii) in Galati ,de atunci cant in fiecare duminica la o biserica din Bucuresti.Alaturi de Magic Deejays mai am o piesa intitulata ”Ela Ela” a prins bine la public , iar acum am scos inca o piesa tot alaturi de cei doi Ciprian si Alex , m-am simtit foarte bine alaturi de ei deaceea am decis sa mai scos inca o piesa.

Piesa produsa de Magic Deejays: “Mamasita Bum Bum” exprima multa energie pozitiva dar mai exprima si acel sentiment de dragoste pentru persoana iubita.

Pentru a intra in legatura cu cei de la Magic Deejays, intrati pe paginile lor de Facebook
https://www.facebook.com/MagicDeejays

https://www.facebook.com/pages/Alex-Stavi/383019108403883

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.