Magic Deejays revine cu o noua piesa – Mamasita Bum Bum

0
11

Magic Deejays - Mamasita Bum Bum

Magic Deejays este un proiect muzical format din doi tineri energici de 16 ani din oraşul Roman. Dj Cips şi Dj Alex Mp4, ei au început să produca in anul 2008, iar acum speră să impună acest concept pe piaţa naţională şi internaţională.

Primul single, “Don’t Stop”, compus si produs de Magic Deejays, este o colaborare cu Iulia Popescu, versurile si linia melodica facute tot de ei.

Acum se pregatesc de promovarea unui nou single “Mamasita Bum Bum”, o colaborare cu Alex Stavi, iar piesa pare reusita.

Alex Stavi, prima oara cand am fost pe o scena a fost in 1997 cu Florin Ristei (tipul de la Amicii) in Galati ,de atunci cant in fiecare duminica la o biserica din Bucuresti.Alaturi de Magic Deejays mai am o piesa intitulata ”Ela Ela” a prins bine la public , iar acum am scos inca o piesa tot alaturi de cei doi Ciprian si Alex , m-am simtit foarte bine alaturi de ei deaceea am decis sa mai scos inca o piesa.

Piesa produsa de Magic Deejays: “Mamasita Bum Bum” exprima multa energie pozitiva dar mai exprima si acel sentiment de dragoste pentru persoana iubita.

Pentru a intra in legatura cu cei de la Magic Deejays, intrati pe paginile lor de Facebook
https://www.facebook.com/MagicDeejays

https://www.facebook.com/pages/Alex-Stavi/383019108403883


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.