Metallica va lansa un nou album, numit “Lulu”


Metallica

Se pare ca numele albumului este inspirat din piesele “Spiritul Pamantului” (Erdgeist) si “Cutia Pandorei” (Die Buchse der Pandora) ale scriitorului expresionist german Frank Wedekind, conform spuselor artistilor.

Materialul realizat de Metallica, in colaborare cu Lou Reed, va fi lansat pe 1 noiembrie in SUA si pe 31 octombrie in restul lumii.

“La inceput, versurile si muzica au fost schitate de Lou pentru o piesa de teatru care urma sa fie pusa in scena la Berlin, dar dupa ce acesta s-a unit cu baietii de la Metallica la Rock and Roll Hall of Fame 2009 si-au dat cu totii seama ca vor sa mai faca muzica impreuna. Lou Reed a fost destul de inspirat de acel spectacol, asa ca de curand i-a rugat pe cei de la Metallica sa-l ajute sa duca piesa Lulu la un alt nivel.”, au mai declarat acestia.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.