Mick Jagger are o noua trupa

Mick Jagger

Frontman-ul de la The Rolling Stones a vrut sa faca o schimbare din punct de vedere muzical si, ca sa il ajute sa faca acest lucru, a apelat la cateva nume importante din industria muzicii precum Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart, chitaristul trupei Eurythmics, si muzicianul indian A. R. Rahman, care a facut coloana sonora pentru filmele “Slumdog Millionaire” si “127 Hours”. Astfel s-a infiintat, dupa cum ar spune americanii, un supergroup intitulat Super Heavy.

New York Post a aflat de la o sursa ca cei cinci muzicieni deja au compus o melodie impreuna si ca sunt in cautarea unei case de discuri.

Aceeasi sursa spune ca datorita backgroundului muzical eclectic, stilul abordat de formatie este unul unic.

Totusi, un reprezetant al lui Mick Jagger a sustinut ca nu este nimic mai mult decat o joaca a muzicienilor care s-au adunat intr-o incapare si au inceput sa cante, si ca nu se pune problema unui videoclip sau a vreunei lansari oficiale.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.