Mihai Chitu lanseaza piesa si videoclip nou: “Omul tau”


Mihai Chitu - Omul tau

Mihai Chitu, un artist care a reusit sa cucereasca publicul din Romania cu piesele sale, lanseaza un nou single, “Omul Tau”, cu un sound romantic si actual care promite sa ne sensibilizeze pe toti cu povestea acelui indragostit care doreste sa fie mereu in preajma persoanei iubite.

Castigatorul de la “Vocea Romaniei” din anul 2013 lanseaza cel de-al cincilea single din cariera sa muzicala care este insotit de un videoclip spectaculos realizat in regia lui Claudiu Stan. Videoclipul reuseste sa transpuna in imagini povestea a doi tineri indragostiti dependenti unul de prezenta celuilalt.

“Omul tau” este prima piesa la care am adaugat amprenta stilului meu. Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregii echipe cu care am dus la bun sfarsit acest proiect: DOMG, Melina si Universal M Romania. “Omul tau” este o piesa de suflet in care ma regasesc si cred ca nu sunt singurul. Piesa exprima multa emotie, sentimente sincere si trairi unice.” a declarat Mihai Chitu.

Piesa a fost produsa de DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia), muzica a fost realizata intr-o maniera unica de DOMG si de Mihai Chitu, iar la text au lucrat Mellina, DOMG si Mihai Chitu.

Mihai Chitu este castigatorul celui de-a l treilea sezon al emisiunii tv “Vocea Romaniei”. El s-a facut remarcat pe scena muzicii romanesti cu piese precum “Joc de noroc”, “In al noualea cer”, “ Tot ce vreau” impreuna cu Pacha Man si “Mai mult ca ieri”.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.