Mircea Eremia lanseaza “Dragostea Dispare”


Mircea Eremia - Dragostea Dispare

Mircea Eremia vine in atentia ascultatorilor cu un nou single lansat de Media Pro Music si produs in studiourile Golden Boy Society.”Dragostea Dispare” a fost lansat in exlusivitate pe Zonga saptamana trecuta, iar de 8 martie, tanarul artist si-a surprins publicul cu videoclipul piesei.

“Este primul meu single solo si sunt foarte incantat de rezultat. Am petrecut, impreuna cu baietii de la “Golden Boy Society”, multe ore in studio cautand acel ceva care sa faca sufletele ascultatorilor sa vibreze. Povestea noastra este actuala si sunt convins ca multi se regasesc in ea” a declarat Mircea Eremia.

Plin de culoare, videoclipul in regia lui Bogdan Daragiu, ne infatiseaza o alta latura a tanarului artist, iar pe Mircea il redescoperim in postura unui baiat sensibil. “Dragostea Dispare” expune povestea dureroasa a unei relatii de iubire.

Mircea Eremia s-a lansat in industria muzicala anul trecut cu single-ul, “Ilegal” o colaborare cu Alina Eremia. Piesa a ajuns la inimile internautilor si a strans milioane de vizualizari in timp record.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone