MMC – Definitii – Album

0
7

MMC - Definitii

După primul material lansat de MMC, la începutul lunii Februarie, mai exact mixtape-ul “Sunt pe drum“, artistul a lansat și albumul “Definiții“, în colaborare cu Illmatic Beats, sub egidaSwallowRecords și Noul Cișmigiu.
Materialul cuprinde 14 track-uri, 9 piese, dintre care 3 beneficiază de videoclipuri, 3 skit-uri + un intro și un outro.

MMC, a colaborat pentru acest album cu : Chimie, Bianca Ilies,AbSsent, Vlad Flueraru, Johnny M șiClaudia Dragomir.
Producția integrală a albumului, a fost asigurată de “Illmatic Beats“, de altfel, originar și el din Călărași,precum MMC.

Albumul, beneficiază așadar de câteva videoclipuri, precum “Umbre” feat. Chimie și Bianca Ilies, piesă care a depășit 100.000 de vizualizari, dar și dublul clip lansat de MMC la începutul anului 2016 – “A venit vremea / Brother feat. Claudia Dragomir, Vlad Flueraru și JohnnyM.

De asemenea, albumul poate fi achiziționat și în format fizic la prețul de 20 de lei.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.