MUZE lanseaza primul album si… O SA FIE BINE

0
70

MUZE

MUZE, singura trupa rap din Romania formata din 5 fete, a lasat albumul de debut pe 25 octombrie 2017. Dupa ce „au dat cu pace” pentru elementele culturii hip-hop, s-au lasat inspirate de toate cele 4 anotimpuri intr-un basm vizual modern, ne-au racorit cu aloe vera si ne-au asigurat ca o sa fie bine, a sosit momentul confirmarii acestei promisiuni.

EnerGIA, Gani, Liry, MGee si Undercover ne prezinta un album diversificat, dar totodata unitar. Fiecare dintre cele 15 track-uri transmite o stare aparte, avand in comun mesajul central de invingere a obstacolelor si certitudinea ca, prin ambitie, perseverenta si credinta, in final totul isi gaseste rezolvarea. Pe tot parcursul zilei lansarii, ascultatorii au fost invitati sa descopere LP-ul intr-un mod atipic, cu fiecare piesa publicata din ora in ora.

Cu un sound variat, ce reflecta stilul fiecarei artiste si contributiile invitatilor Mario V si crew-ul de DJ CHRONIC, albumul reprezinta un mix inedit de hip-hop clasic, R&B, trap, grime si chiar reggae sau influente EDM. Din punct de vedere tematic, piesele exploreaza atat optimismul sugerat de titlu, cat si lupta cu raul din jur sau cu sinele, adaptarea la schimbare, observatia sociala, prietenia si iubirea.

Majoritatea pieselor au fost inregistrate la BadRoom Music, cu Mario V ca inginer de sunet si Undercover implicata in aranjamentul muzical. Mixul si masterul poarta semnatura lui Ciprian Blaga, care se regaseste si pe lista producatorilor, alaturi de alte nume importante atat din tara (Spectru, George Borza, Imoral), cat si din strainatate (Mantra, Beatowsky, Jee Juh si nu numai). Artwork-ul, personalizat in concordanta cu fiecare piesa, a fost realizat de MVD MVN.

Muze, despre albumul „O sa fie bine”:
EnerGIA: „(O sa fie bine) e esenta noastra, de la nota pozitiva cu care incheiem orice discutie, la speranta cu care privim tot ce ne iese in cale, la determinarea cu care abordam tot ce facem.”

Gani: „Multa munca, pasiune, suflet, prietenie, timp, amanari, sacrificii, lacrimi, obstacole, dar intotdeauna speranta si in cele din urma bucuria ca am reusit sa transpunem o mare parte din trairile si valorile noastre cele mai importante. Asta reprezinta OSFB pentru mine.”

Liry: „Place, nu place, din punctul meu de vedere albumul <> va ramane peste ani o referinta pentru rapul feminin. Multe fete vor mai face rap si il vor face mai bine decat noi tocmai pentru ca noi ardem niste etape acum. Acesta e momentul nostru si-l traim aievea.”

MGee: „Pentru mine, albumul #OSaFieBine reprezinta un traseu initiatic, catre maturizare pe plan muzical, dar si catre cunoasterea sinelui.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.