Nepoata lui Cristian Borcea, isi face debutul in muzica cu un hit „Tinna Latina”

0
190

Maria Cristina Călin, (19 septembrie 1997, București) cunoscută sub numele de scenă, TINNA LATINA, este o cântăreață de muzică latino din România. Aceasta este nepoata cunoscutului om de afaceri și fost acționar al echipei de fotbal, Dinamo, Cristian Borcea.

Aceasta își face debutul în muzică, pe piața internațională, cu piesa „Tinna Latina”, o piesă fresh, motivațională și pe ritmuri latino. Piesa este facută în studio-ul băieților de la Fly Project(Fly Records Music), piesă la care au contribuit: Tudor Ionescu, Dan Denes, Alin Onoiu și Harvis Cuni Padron.

Persoanele care au încurajat-o cel mai mult să facă muzică și să își urmeze visul sunt: unchiul ei, Cristian Borcea și soția acestuia, Valentina Pelinel.

De asemenea, tânăra în vârstă de 21 de ani, a avut dintotdeauna rezultate foarte bune și la învățătură, absolventa a Liceului Teoretic Internațional de Informatică București, aceasta a promovat bac-ul cu media 8,86 și a intrat printre primii la Facultatea de Drept, unde în prezent, este în ultimul an de facultate.

Drumul în muzică nu a fost ușor, a muncit din greu pentru a-și urma visul. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, pe atunci o mare fană a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino, aceasta a început să-și conștientizeze calitățile vocale și la vârsta de 15 ani, s-a apucat de canto, încurajată și remarcată de profesorii ei de la liceu, care o implicau în tot felul de proiecte și activități muzicale.

La vârsta de 15 ani a început să cânte în corul bisericii, balul bobocilor, concursuri și alte evenimente. Aceasta a facut cursuri de canto cu profesori cunoscuți, cum ar fi: Viorela Filip, Răzvan Trandafir, Raluca Leoacă și Crina Mardare, profesori de excepție, care au ajutat-o să evolueze și să-și îmbunătățească calitățile vocale.
Înafară de talentul ei muzical, aceasta este pasionată și de artă, în timpul liber îi place să picteze.

Aceasta își dorește să facă performanță în muzica latino, la nivel internațional și consideră că cele mai importante atribute care definesc un artist complet sunt: talentul, caracterul și capacitatea de a transmite ceea ce cântă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.