New Hit: AMME – Muchacho


AMME - Muchacho

Amme cântă de mică, iar astăzi își lansează single-ul “Muchacho”, însoțit de un videoclip filmat într-un club din București. Compusă de către Mellina și produsă de către Mango Records, piesa “Muchacho” se bucură și de un videoclip de imagine realizat de către Raluca Năstase.

“Îmi place foarte mult să cânt, a fost visul meu cel mai mare de când aveam vârsta de 8 ani și sunt foarte fericită că urmează să îmi lansez prima piesă. Mă simt și mai mândră când știu că tot ceea ce am construit a fost realizat prin propriile forțe și vreau să mulțumesc tuturor persoanelor care au crezut în mine! În primul rând, îi mulțumesc Mellinei deoarece aceasta este autoarea piesei, este o fată foarte talentată. În momentul în care i-am spus că îmi doresc să mă lansez, a venit cu două propuneri, iar eu, pe moment, alesesem altă piesă. Când am ajuns acasă și le-am ascultat pe amândouă, mi-am dat seama imediat că piesa “Muchacho” este cea potrivită pentru mine, îmi place foarte mult că are un sound de vară, e ritmată și sper să fie pe placul tuturor!”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.