New Hit: Angelika Vee – All Nighter


Angelika Vee - All Nighter

Angelika Vee cântăreață şi compozitoare basarabeancă stabilită de mai mulţi ani în Los Angeles, lansează o nouă piesă cu aromă de vară. „All Nighter” este ultima sa realizare, după recentele colaborări de succes cu Morgan Page “Safe Till Tomorrow” şi Breathe Carolina “Ruins”, melodii care au cucerit topurile muzicii dance.

“All Nighter” este o piesă perfectă pentru călătoriile estivale în tărâmul distracțiilor nocturne. Cu un ritm alert şi o orchestraţie care se combină perfect cu vocea senzuală a interpretei, “All Nighter” ar putea deveni piesa de rezistenţă a fanilor muzicii pop-dance. Melodia “All Nighter” este un potenţial hit şi are toate şansele să răsune la cele mai importante radiouri sau cluburi din Europa şi America.

Pentru piesa “All Nighter”, Angelika a colaborat cu compozitorul și producătorul de origine greacă Alex Leon, care a compus melodii pentru Playmen, T-Pain, Helena Paparizou, Demy, Sakis Rouvas, Onirama și Melisses. El este unul dintre cei mai de succes muzicieni, compozitori și producători din industria muzicală grecă și autorul a multiplelor hit-uri radio pentru artişti internaţionali.

Angelika Vee este originară din Republica Moldova şi locuieşte momentan în Los Angeles, unde a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell. Compania lucrează cu artiști ca Rihanna, Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Ariana Grande, Timbaland, Madonna.

Angelika a compus piese pentru Morgan Page, Tal, StadiumX, Lika Morgan, Julie Bergan, Breathe Carolina, Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez etc.

Pe lângă sutele de compoziţii pe care le realizează pentru alţi artişti şi colaborările cu producători renumiţi, Angelika Vee încearcă să se afirme ca interpretă, fiind extrem de apreciată de fani din întreaga lume. Artista se bucură de AirPlay la cele mai importante radiouri europene și americane: Sirius XM, Radio Fun (Franța), Slam FM (Olanda), Maxima FM (Spania) și de streaming la clipurile de pe youtube care au milioane de vizualizări.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.