New Hit: YAMIRA – Tortura

0
35

YAMIRA - Tortura

Dupa succesul international care l-a avut cu piesa “Waterfalls” in colaborarea cu Mattyas, Yamira revine cu un nou single – “Tortura”, produs de Mellina si echipa Mango Records.

Despre noul single “Tortura”, Yamira a declarat: “Versurile piesei spun: No es una aventura Estas una fortuna… Tu eres mi tortura. Este de fapt o aventura si faptul ca ma atrage tipul este ca o “tortura”, o tentatie ce nu pot sa ii pot rezista.

Videoclipul a fost filmat de Flavius State si Nicu Nita, iar montajul a fost facut de Anthony Icuagu. Filmarile au avut loc in Queen Casino de pe Calea Dorobanti Bucuresti

Despre colaborarea cu Yamira, Mellina ne-a declarat: “Dupa prima piesa pe care i-am facut-o Yamirei am devenit bune prietene. Este un artist care promite multe si pentru care compun de fiecare data cu drag. Speram sa va placa piesa!”

Yamira – Ispas Andreea Florentina este în lumea showbiz-ului încă de la vârstă de 7 ani. A studiat canto, dânsul modern și cel clasic iar în prezent deține o agenție de modele si hostess. Si-a facut debutul in muzica, in 2015, alaturi de Mattyas, cu piesa “Waterfalls”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.