New single Da Fleiva & Bijue – Jazzy girl


Da Fleiva & Bijue

De ceva timp ruleaza pe internet un teaser al piesei “Jazzy girl” apartinand trupei “Da Fleiva & Bijue” ce deja a starnit foarte multa valva in randul fanilor si nu numai.

In iarna anului trecut v-au surprins cu primul lor single intitulat “What you gonna do”, iar acum la inceputul sezonului estival, ei va ofera un nou single ce se doreste a fi unul antrenant si plin de veselie. Piesa a fost lansata in premiera la matinalul Razvan si Dani dupa care au facut turul televiziunilor.

Piesa este compusa din dorinta de a oferi elemente noi pe piata, fiind totodata multumiti pentru rezultatele obtinute in urma lansarii ultimului single. Acesta s-a dovedit a fi unul de succes, chiar depasind destul de indraznet granitele. In tari precum Belgia este deja difuzata la sapte radiouri FM, patru in Bulgaria, urmand a fi prezenti si in Germania, Albania, Ucraina, Rusia si Franta iar in mediul online a strans zeci de mii de vizualizari pe site-uri precum Youtube.

In continuare isi desfasoara activitatea in studioul de productie “Jhaps” unde compune piese atat pentru el, cat si pentru alti artisti romani sau straini.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email