New Single – Dj Yulis & Alexo – I Wanna

 Dj Yulis & Alexo - I Wanna

Cu numele de scena DJ Yulis, Iulian a reusit in numai patru ani, de cand este implicat in muzica, sa fie solicitat de cluburi din strainatate.

“I wanna” este single-ul de debut al unui nou proiect ce se lanseaza pe piata muzicala din Romania. Este vorba despre o colaborare inedita intre Dj Yulis si Alexo. Piesa “I wanna” este dansanta cu versuri de dragoste ce exprima starile traite de orice indragostit.

Aceste reusite l-au adus pe Iulian in atentia organizatorilor de evenimente care l-au pus pe DJ Yulis pe aceeasi scena cu multi alti artisti, printre care si Alexo. Dupa ce a vazut prestatia tanarului cantaret, Dj Yulis l-a contactat si i-a propus o colaborare. In urma acestei colaborari a aparut piesa “I wanna” produsa alaturi de Da Fleiva in studioul Jhaps Production.

Alexo, pe numele lui real Alexandru Ocu, este un tanar in varsta de doar 16 ani, dar in ciuda varstei destul de fragede, are o voce extraordinara. Alexo a inceput activitatea muzicala la varsta de 6 ani, castigand numeroase premii la concursuri nationale si internationale!

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.