New Single: Drei Ros ft. Rick Ross & Gucci Mane – Euro Bricks

0
24

Drei Ros ft. Rick Ross & Gucci Mane - Euro Bricks

Drei a fost invitat de managerul lui Rick Ross in studiourile MMG din Miami unde a inregristrat impreuna cu Rick Ross si Gucci Mane piesa “Euro Bricks”. Track-ul este produsa de Maybach Music Group in colaborare cu CPR PRoductions (Los Angeles) si de asemenea la productie a asistat si M3ta (Spania). Colaborarea se anunta una de succces si vor urma si alte colaborare in viitorul apropiat.

“Sunt mandru ca am colaborat cu 2 artisti care ii am ca model inca de cand am inceput sa fac muzica acum 5 ani de zile. Sunt sigur ca aceasta este doar primul pas in noul drum din cariera mea si ca vor urma multe alte colaborari si piese cu potential international in viitorul apropiat. Impreuna cu CPR Productions pregatesc noi piese care o sa propulseze imaginea Romaniei in lumea hip-hop si nu numai”, a declarat Drei Ros.

“Aceasta colaborare demonstreaza cu totul este posibil, daca un pusti din Ploiesti ajunge sa fie pe piesa cu cei doi dintre cei mai consacrati rapperi din generatia noastra, atunci orice vis poate deveni realitate. Piesa asta inseamna foarte mult pentru mine si sper sa fie apreciata de ascultatori romani si sa se bucure de succesul meu international si sa fie alaturi de mine pentru ca eu incerc sa imi reprezint tara asa cum pot in Statele Unite”, a mai adaugat rapperul roman.

Drei Ros (Andrei Rosca) este un artist roman, originar din Ploiesti, care locuieste de mai mult timp in SUA. Drei este primul artist European care a avut oportunitatea sa colaboreze cu Rick Ross, desemnat de MTV rapperul anului 2011 si 2012 si celebrul si controversatul MC din Atlanta, Gucci Mane.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iCQC0w8fQHY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.