New Single – Eli feat George Hora – Studenta

0
11


Eli feat George Hora - Studenta

Dupa succesul piesei Vara rece in colaborare cu Kamelia, Eli revine cu un nou single de data asta in colaborare cu George Hora. Cei doi au renuntat la texte cu subinteles si canta pentru si despre, studentele cu “potential”.

Studenta este lansata exact la o luna distanta de Vara rece, iar daca prima era incarcata de romantism, Studenta schimba tonul si revine la versurile satirice cu care s-a facut remarcat artistul inca de la primele lansari.

Piesa este in planuri de mai multa vreme. George a realizat instrumentalul in urma cu 4 ani, apoi in 2010 Eli a realizat textul si in iarna lui 2011 cei doi au inceput sa lucreze la o varianta finala.

Chiar daca a fost in lucru mai mult timp, Studenta a fost rabdatoare: “A asteptat cuminte in Sudio 66, finalul sesiunii! Acum a iesit sa se distreze cum stie mai bine: Cu volumul dat la maxim :)“ spune George Hora.

Pe cei doi artisti ii gasiti la paginile oficiale Eli si George Hora.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.