New Single – Jon Brian – Tonight


Jon Brian - Tonight

“Tonight” este numele celui de-al patrulea single din cariera lui Jon Brian. Dupa ce vara trecuta ne-a bucurat cu single-ul “I live in California”,piesa apreciata de radiourile din Grecia, Cipru, Polonia si alte tari, artistul revine in atentia publicului cu o piesa de dragoste, o piesa romantica, care cu siguranta va ajunge la inimile multor ascultatori.

Piesa este lansata in Romania de casa de discuri Voices Media, fiind produsa de Jay Murano, iar muzica si versurile sunt semnate de Jon Brian. Mixajul si masterizarea au fost efectuate la Super Sound Studio de catre Ryloh.

“Tonight” ne prezinta cateva dintre etapele prin care trece o relatie,mesajul acestei piese fiind unul profund sentimental.Vocea calda si interpretarea sensibila a artistului,versurile atent alese,avand rolul de a descrie cu acuratete imagini vizuale si orchestratia care completeaza acest piesaj prin imagini auditive de exceptie, fac din “Tonight” o piesa speciala ce trebuie ascultata “cu sufletul”.

Acestea fiind zise, va lasam in compania lui Jon Brian si va dorim auditie placuta!

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone