New Single – Siella – Love in the air


Siella - Love in the air

Noul proiect, Siella, debuteaza astazi in premiera pe libertatea.ro cu un prim single intitulat sugestiv “Love in the air”. Artista care mizeaza pe o surpriza de proportii a fost prezenta pana nu demult pe micile ecrane mai bine de 4 ani, ea fiind extrem de cunoscuta in randul publicului tanar.

Cu un nume feminin, o prima poza care iti solicita imaginatia, Siella ne provoaca la joaca si dans pe ritmurile piesei “Love in the air”. Piesa dedicata celor care au simtit dragostea cel putin o data ameninta topurile muzicale autohtone, iar fosta prezentatoare tv ce a cochetat cu muzica in trecut este hotarata sa surprinda publicul cu coregrafia la care lucreaza deja.

“Siella este un proiect in care s-a investit multa dragoste! Imi doresc ca muzica sa vorbeasca in numele meu asa ca “Love in the air” transmite mai departe ce am eu de spus!” a declarant misterioasa Siella.

Proaspata artista a strans deja un numar impresionat de curiosi pe pagina ei de facebook. Siella se joaca cu internautii, iar acestia incearca sa ghiceasca cine exact se ascunde in spatele proiectului. “Cine este Siella” este intrebarea adresata cel mai frecvent pe pagina oficiala de facebook.

Facebook Siella
http://www.facebook.com/siella.official

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email