New Song – Noni feat Shatyr – MoneyChin

0
30

Noni feat Shatyr - MoneyChin

In ciuda titlului, „MoneyChin” este prima piesa in limba romana semnata Noni si este o colaborare cu Shatyr. Dupa ce, in ultimul an, Noni a reusit sa lanseze numeroase single-uri (Agapi Mou, Agapi Mou vs BOB Taylor, Forever Running, No No No, Amare), acum s-a decis sa inceapa chiar lucrul la un album: „Am de gand sa lansez un album anul viitor. E vorba de multe piese pe care le-am schitat in ultima vreme. Alaturi de colegii mei, sunt convins ca le voi da culoare!”, a declarat Noni.

„Ideea cu MoneyChin a fost cat se poate de spontana. Eram cu Shatyr la studio intr-o seara, lucram la un alt single pe care aveam de gand sa il lansam in cateva zile. Am zis ca inainte sa salvam varianta finala a piesei fac o pauza scurta ca sa-mi verific Facebook-ul. Atunci practic m-a lovit ideea cu MoneyChin, vazand atatea check-in-uri si poze de pe la fel si fel de prezentari pe unde erau diverse personaje din lista mea de prieteni virtuali :)) N-am rezistat, i-am zis si lui Shatyr de titlul asta, parca sperand sa ma tempereze el vis-a-vis de a incepe o piesa noua chiar atunci, insa n-a fost sa fie… Dupa 5 minute de freestyle si brainstorming am hotarat sa nu mai scoatem piesa la care lucram, ci sa incepem sa scriem MoneyChin. Iata-ne la doua saptamani de la acel moment :)”

Piesa a fost compusa si finisata alaturi de Shatyr si Criss Yann, in studiourile Sindrum Media. La partea de imagine a contribuit creatorul Stefan Musca, colaborarea dintre el si cei doi artisti fiind abia la inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.