New Video: Emmah Toris – Ne intamplam

0
100

Emmah Toris - Ne intamplam

Single-ul armonizeaza stiluri diferite, de la influente de jazz, sunete electronice, alegerile vocale de blues, melancolice, pana la cadente indie rock si este compusa de Emmah, in colaborare cu UNU’ de la ROA.

“Piesa transmite povestea intamplarilor placide sau a celor necesare, care se transforma in marile iubiri, fie ca e vorba despre oameni sau despre ceea ce oamenii ajung sa insufleteasca prin iubire: locuri, momente, amintiri, cuvinte. Este o poveste a intalnirilor pe care le avem in fiecare zi, in conjuncturi diferite, si pe care ajungem sa le traducem si apoi sa le pastram in constiinta”, spune Emmah Toris.

Clipul prezinta astfel un tablou al emotiilor care ii leaga pe oameni, indiferent de situatie, rasa, varsta sau cultura.

Emmah Toris reprezinta o alternativa a propriului sau nume. De provenienta germanica, Emmah inseamna “intreg”, “universal”, “complet”, iar Toris este o prescurtare a numelui de familie al artistei, dar si o trimitere la originea japoneza a termenului “Tori”, care inseamna “pasare”.

De o frumusete iesita din comun, Emmah Toris s-a nascut in Romania si are radacini germane si grecesti. Fiind influentata de experientele dobandite in diferite calatorii, din carti, filme si muzica, Emmah a decis sa-si inregistreze reflectiile in piesa “Ne intamplam”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.