NONI – Nelinistea dintre noi (videoclip nou)

0
49

Nelinistea

După aproape un milion de vizualizări ale piesei de vară „Yo Te Veo”, Noni revine și ne surprinde cu un nou videoclip, filmat pentru „Neliniștea dintre noi”, o piesă sensibilă și profundă care te va prinde de la prima ascultare.

Noul single este diferit și oarecum în contrast cu cele precedente, fiind vorba despre o poveste de dragoste încheiată și suflete rănite.Videoclipul vine în continuarea versurilor, urmărind desparțirea dintre cei doi protagoniști. De producția videoclipului s-a ocupat întreaga echipă Sindrum Media.

Despre noua piesă, Noni marturisește: „Neliniștea dintre noi” este cu siguranță piesa care mă reprezintă cel mai bine, iar starea pe care această piesă o transmite mă arată pe mine cu adevărat.Cred foarte mult în potențialul pe care îl are mesajul ei și sper să fie primită cu caldură de către public. Clipul dezvăluie o față nevazută a piesei, cea pe care cuvintele nu o spun. Păstrez suspansul. Vedeți voi. Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiect și promit noi materiale, la fel de însuflețite, în curând.” Noni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.