O Noua voce descoperita de David Deejay – Iulia Dumitrache

0
262

Iulia Dumitrache

Iulia a convins interpretand un cover al piesei Take a bow (Rihanna), adjudecandu-si marele premiu: colaborarea la noul single David Deejay, ce urmeaza sa apara in curand. Acest premiu ii aduce Iuliei sansa colaborarii cu un artist recunoscut pe plan national si international.

Iulia Dumitrache are 21 de ani, este din Pitesti si are legaturi vechi cu muzica. A studiat vioara timp de 8 ani in scoala generala si a urmat cursurile Liceului de Muzica Dinu Lipatti din Bucuresti, la sectia canto. In prezent, este studenta in anul II, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia Pedagogie Muzicala. De-a lungul timpului, a castigat peste 40 de premii la diferite concursuri de interpretare, printre cele mai importante fiind: locul 2 la Festivalul Mamaia 2008, Trofeul la Festivalul Mihaela Runceanu 2008, Trofeul Tineretii Amara 2007 sau Trofeul la Festivalul Dan Spataru 2006.

Castigarea acestui concurs inseamna pentru mine un pas foarte important in cariera mea muzicala a declarat fericita Iulia, imediat dupa aflarea vestii. Miza concursului a atras peste 45 de participanti printre care si destul de multe voci foarte bune. Asa incat, David Deejay a decis ca 6 dintre concurenti mai merita o sansa. Cei 6 vor avea timp pana joi, 21.04,sa posteze un demo si o fotografie pe wall-ul paginii sale oficiale de Facebook. Cel ales dintre cei sase va avea sansa unui proiect solo produs de DAV7 Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.