O perioada mai grea pentru Patricia de la Amadeus

0
38

Amadeus

Patricia este studenta in anul 3 la Conservator si a inceput sesiunea de examene, care o solicita pe artista, aceasta fiind nevoita sa gaseasca un echilibru intre examene, concertele cu Amadeus si diverse colaborari.
Si momentan reuseste destul de bine, avand in vedere ca cele trei colege de trupa o sustin si programeaza concertele in week-end. Dupa terminarea sesiunii Patriciei, Amadeus vor pleca in turneu in Italia.

Patricia spune ca ar prefera sa nu mai doarma decat sa renunte la unul dintre proiectele artistice in care este implicate.

In mai Amadeus a inceput un parteneriat musical de durata cu „Dinner in the Sky” un concept nou adus in Romania de o trupa inovativa, fiind solicitate sa faca parte din show-ul care insoteste acest concept nou. „Dinner in the sky” este de fapt un restaurant neobisnuit: o masa de 22 de persoane ridicata de o macara la 50 m.

Desi pare un pic cam extrem, conceptul este foarte apreciat in strainatate, fiind implementat deja in 30 de tari, inclusiv in Romania, si a fost inclus in topul Forbes 10 Cele mai neobisnuite restaurante din lume. Conceptul s-a dezvoltat de la idea de restaurant, in prezent fiind extins la team-building-uri, nunti, dineuri de afaceri si evenimente de cultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.