Ovi la duel cu cei mai mari artisti din Norvegia


Ovi

One Day, cel mai nou single semnat Ovi a ajuns deja peste hotare. Artistul, care a locuit in Norvegia o buna perioada de timp, ataca clasamentele muzicale ale celor mai importante radiouri de acolo.

Unul dintre radiourile comerciale, Radio Norge, a propus piesa lui Ovi pentru a intra in top 30. In aceasta saptamana ascultatorii sunt rugati sa isi aleaga artistul preferat, fiind supuse la vot nu mai putin de 5 piese.

Faptul ca Ovi este unul dintre artisti populari din Norvegia nu mai este un secret pentru nimeni. Cantaretul, nascut in Romania, a fost prezent la cele mai importante emisiuni din Oslo si chiar pe site-ul radioului, Radio Norge, se precizeaza foarte clar ca ei pun accentul pe muzica noua de la artisti norvegieni.

Saptamana aceasta Ovi a filmat videoclipul piesei “One Day” pe care urmeaza sa il lanseze in perioada imediat urmatoare.

Piesa lui Ovi poate fi votata chiar aici.
http://www.radionorge.com/index.php?option=com_easycontent&view=article&cid=191

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone