Ozzy Osbourne – Let Me Hear You Scream – Video Preview


ozzyo
Cea mai noua piesa a lui Ozzy Osbourne, “Let Me Hear You Scream” a fost aleasa pentru a prezenta o noua serie din serialul CSI: NY.
Cea mai noua piesa a lui Ozzy Osbourne, “Let Me Hear You Scream” a fost aleasa pentru a prezenta o noua serie din serialul CSI: NY. Piesa a fost prezentata alaturi de un preview a unui nou episod, ce va fi lansat pe 14 Aprilie.

Imagini dintr-un mega-concert al lui Ozzy sunt puse alaturi de imagini din noul episod. “Vroiam ceva plin de energie si care sa se potriveasca cu imaginea unei rascoale in inchisoare. Asa ca am ales imediat piesa lui Osbourne. Piesa s-a potrivit perfect acestui episod,” a declarat producatorul executiv Peter Lenkov.

“Let Me Hear You Scream” va fi inclusa pe urmatorul album al lui Ozzy Osbourne, “Scream”, care va fi lansat in aceasta vara. Episodul in care fanii vor putea asculta piesa integral va fi difuzat pe 14 Aprilie.


Sursa: MTV

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.