OZZY OSBOURNE VINE IN ROMANIA


Ozzy O
Ozzy Osbourne vine in Romania pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena.

Concertul artistului face face parte dintr-un turneu mondial de promovare a noului sau album, ” Scream “, programat pentru o lansare pe 15 iunie.

Mai multe detalii despre biletele la acest eveniment vor fi disponibile de saptamana viitoare.

“Scream”, primul album Ozzy Osbourne dupa o pauza de aproape trei ani si cel de-al zecelea din cariera artistului, va fi lansat pe 15 iunie.

“Scream” a fost produs in aceeasi formula ca “Black Rain” – discul pe care britanicul l-a lansat in 2007, vandut intr-un milion de exemplare in intreaga lume – Ozzy Osbourne si Kevin Churko. De altfel albumul, care a fost inregistrat aproape in intregime in Los Angeles, cuprinde un tracklist compus in cea mai mare parte tot in echipa Ozzy -Churko. “Scream” este insa si primul material Osbourne pe care apare Gus G., noul chitarist din band-ul rocker-ului.

Primul single de pe album, intitulat “Let Me Hear You Scream “, a avut premiera pe 14 aprilie, intr-un episod din “CSI: NY”. Printre piesele confirmate, tracklist-ul mai cuprinde “Diggin Me Down,” “Let It Die,” “Soul Sucker,” “Fearless,” “I Want It All,” “Time,” “Crucify” si “I Love You All.”
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone