OZZY OSBOURNE VINE IN ROMANIA

0
1

Ozzy O
Ozzy Osbourne vine in Romania pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena.

Concertul artistului face face parte dintr-un turneu mondial de promovare a noului sau album, ” Scream “, programat pentru o lansare pe 15 iunie.

Mai multe detalii despre biletele la acest eveniment vor fi disponibile de saptamana viitoare.

“Scream”, primul album Ozzy Osbourne dupa o pauza de aproape trei ani si cel de-al zecelea din cariera artistului, va fi lansat pe 15 iunie.

“Scream” a fost produs in aceeasi formula ca “Black Rain” – discul pe care britanicul l-a lansat in 2007, vandut intr-un milion de exemplare in intreaga lume – Ozzy Osbourne si Kevin Churko. De altfel albumul, care a fost inregistrat aproape in intregime in Los Angeles, cuprinde un tracklist compus in cea mai mare parte tot in echipa Ozzy -Churko. “Scream” este insa si primul material Osbourne pe care apare Gus G., noul chitarist din band-ul rocker-ului.

Primul single de pe album, intitulat “Let Me Hear You Scream “, a avut premiera pe 14 aprilie, intr-un episod din “CSI: NY”. Printre piesele confirmate, tracklist-ul mai cuprinde “Diggin Me Down,” “Let It Die,” “Soul Sucker,” “Fearless,” “I Want It All,” “Time,” “Crucify” si “I Love You All.”

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.