Pepe traieste intens, periculos de intens in cel mai nou videoclip al sau !!!

0
22

Pepe - Dragostea e un dar

“Pasiune, nebunie, energie si as adauga aici fantezie scria autorul 🙂 în urma cu vreo trei saptamâni când habar nu avea ce se va întampla la filmarile videoclipului. 🙂 Venita special tocmai din Costa Rica, Lucy a facut aproape imposibilul în ceea ce priveste doar “jucatul” pasiunii. ? Chiar si un familist convins poate avea mari probleme în momentul în care regizorul striga: “Vreau mai mult … de la capat! … Actiune!”… Si a primit actiune!” spune Pepe despre cel mai nou videoclip al sau rezumând perfect ceea ce putem vedea si trai alaturi de el.

Pepe forteaza un pic vara lui 2017 care este atât de aproape si lanseazâ “Sentimente Intense”, o piesa scrisa si produsa pentru a fi adaugata direct, definitive si irevocabil în playlisturile petrecerilor ce vor veni. Este cumva deja o traditie si Pepe o pastreaza ca înainte de fiecare sezon estival sa propuna un single ce ulterior sa devina soundtrack-ul perfect al noptilor fierbinti de vara.

La Industria J s-a ocupat de productia executiva a piesei, Pepe semnând în parte compozitia alaturi de Jimmy Dub, Dj Bonne si Omar versurile fiind scrise de chiar de artist. Vorbim de o premiera aici fiindca pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noului label.

“Am stiut ca piesa este pentru Pepe de la început, de la primele acorduri si prima linie melodica si ma bucur de aceasta colaborare mai ales ca pentru La Industria J este un punct în timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio si sunt absolut convins ca e cel mai bun start pe care îl puteam avea în noua formula.” spune Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.

Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Barbulescu în ROSAMARIA. Este primul clip filmat aici de când locatia a fost complet renovata. ROSAMARIA este cel mai nou club live ce se va deschide în chiar centrul Bucurestiului si, mult mai important de atât, este proiectul de suflet al lui Pepe despre care s-a tot vorbit în ultima perioada. Pregatirile pentru deschidere sunt pe ultima suta de metri totul aratând fabulos lucru ce se poate vedea si în “Sentimente Intense”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.