Peste 1 milion de oameni au asistat LIVE la concertele lui PEPE

0
130

Aproape 14 ore petrecute in LIVE, mai bine de 1 milion de oameni audienţă pe Facebook dar şi pe YouTUBE, zeci de mii de aprecieri, mii de comentarii şi distribuiri şi ale mii de mesaje în privat, cam acestea ar fi cifrele dacă este să ne uităm doar la ultimele 3 concerte ale lui Pepe susţinute online în ultimele duminici.

Artistul s-a updatat extrem de repede situaţiei actuale şi a reuşit într-un timp foarte scurt să pună cap la cap minimum necesar din punct de vedere tehnic pentru a relua activitatea şi să ajungă din nou în faţa oamenilor dar online. Începuse să repete cu tot cu trupa sa cu ceva timp înainte de instaurarea stării de urgenţă. Ordonanţele militare au interzis adunările şi în acel moment Pepe a trebuit să „continue” cumva singur, de dragul prietenilor, al fanilor, al oamenilor, de dragul de a canta. Şi un mic studio improvizat a luat locul scenei, emoji-urile, emoticoanele, like-urile şi share-urile au luat locul aplauzelor.

În punctele esenţiale, lucrurile sunt cumva la fel ca înainte cu micul amendament că, spre exemplu, în ultimul „concert” online, cel de Florii, Pepe a cântat şi a stat împreună cu fanii aproape 6 ore şi peste toate plăcerea a fost de partea lui.

„Pe scurt, ideea este că #StamACASA dar ajungem peste tot. Bineînţeles că din cauza situaţiei actuale, o parte dintre concerte au fost anulate şi o şi mai mare parte au fost reprogramate în speranţa că lucrurile îşi vor reveni. Însă speranţa nu este o activitate şi mai ales nu o strategie. Iar oamenii îşi doreau să ne vedem, să ne vorbim, să le cânt, să se „distreze”, să mai uite un pic de toate. Şi de aceea am mutat totul pe online. Recunosc că ne-a fost şi mie şi lor un pic greu să ne acomodăm dar acum totul este ca îninte, cumva, dar online. Am primit o mulţime de fotografii, filmuleţe, story-uri cu oameni care şi-au pus LIVE-ul pe ecrane mari şi au început să danseze cu partenerii sau partenerele lor. Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare duminică să petrecem împreună.” a spus Pepe.

Ceea ce este interesant în situaţia actuală dar şi din perspectiva pe termen mediu şi lung este faptul că Pepe a primit deja cereri şi se lucrează la definitivarea procedurii pentru a putea susţine concerte şi în alte locuri, pe alte site-uri, conturi, pagini fie de YouTUBE, fie de Facebook dar chiar şi Instagram atât pentru companii şi branduri cât şi pentru persoane fizice.

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum câteva luni că o să stau acasă pe scaun şi o să cânt la un „corporate” sau la o zi de naştere sau o logodnă aş fi zis că este nebun. După ce am primit cererile de ofertă pentru astfel de lucruri şi cumva doar tehnic şi procedural mai trebuiesc rezolvate nişte chestii înaninte să dăm drumul mie nu-mi vine să cred ce se poate face şi cum se pot schimba lucrurile peste noapte. Dar se pare că lumea, companiile, oamenii au nevoie şi de artişti în viaţa lor, au nevoie şi de altceva, ca să vorbib la modul general şi trebuie să mergem cumva înainte.” a adăugat Pepe.

In spatele lucrurilor, povestea este la fel de intersantă ca toată ideea în sine. Pepe făcea şi înainte de Covid întâlniri live cu prietenii online şi cu fanii săi însă pentru un „concert” este nevoie de ceva mai mult şi astfel a trebuit să refacă din mers o anexă, un fel de depozit şi să îl transforme în studioul din care transmite astăzi.

„Când am văzut câte chestii şi chestiuţe sunt necesare ca să funcţioneze concomitent pentru o simplă „transmisie” pe Facebook sau pe YouTUBE am zis că trebuie măcar să le punem în priză într-un singur loc. Aşa că am scos din debaraua din curte cauciucurile de iarnă şi luminiţele de Crăciun şi bicicletele, am tras curent şi internet acolo şi m-am mutat cu totul la 5 m de casă, de locul de unde intram de obicei în LIVE. Uşor nu a fost mai ales când îţi trebuie Declaraţie pe Proprie Răspundere pentru un bec sau un şurub darămite pentru restul. De la un „concert” la altul lucrurile s-au îmbunătăţit enorm. A apărut şi un pic de mobilă, au venit şi luminile, stativele, cablurile, mixerele şi sper ca lucrurile să se îndrepte cât mai repede şi să se reia şi activitatea magazinelor de profil, mai ales a celor de afară sau din China astfel încât să vină şi upgrade-urile pe partea tehnică. Până atunci, fix aşa, ne vom găsi duminică de duminică pe canalul de YouTUBE dacă nu şi pe Facebook şi Instagram concomitent fiindcă partea muzicală a lucrurilor este cea mai importantă şi aici.”

LINKURI CONCERTE ONLINE YOUTUBE

Link CONCERT de FLORII: https://youtu.be/iHwf_wvlVMI
Link CONCERT APRILIE: https://youtu.be/GavAkNLneEM
Link CONCERT MARTIE: https://youtu.be/0WYCodG8pS8

LINKURI CONCERTE ONLINE FACEBOOK:

Link CONCERT de FLORII: https://web.facebook.com/PepeOnline/videos/961735917615305/
Link CONCERT APRILIE: https://web.facebook.com/PepeOnline/videos/231551294892072/
Link CONCERT MARTIE: https://web.facebook.com/PepeOnline/videos/1498084083696272/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.