Piesa noua: Giulia Stefania Toma – Te las

0
163

Piața muzicală din România nu s-a lăsat niciodată mai prejos, lansând mereu artiști talentați care au atras atenția pe unde au mers.

Noua revelație a muzicii autohtone este o fetiță care este asemănată cu Britney Spears. Cu un comportament demn de o artistă internațională, Giulia atrage atenția showbiz-ului românesc.

Talentată și cu o voce impresionantă, Giulia Ștefania Toma este gata să spargă topurile și se pregătește intens pentru o carieră de succes.

Primul videoclip al Giuliei, cel al melodiei „Lasă-mă să visez” este deja lansat pe piața muzicală românească, iar inspirația ei majoră a fost Britney Spears cu melodia „One more time”, pe care micuța artistă o fredonează de la vârsta de nouă ani.

Giulia se declară o fană înrăită a filmului „Violetta” de unde a învățat și coregrafii, cântând cu succes un cover din film. Pentru că talentul nu-i dă pace, fetița minune cochetează și cu opera, fiind îndrăgostită de melodia „O Mio Babbino Caro”.

Fetița minune își dorește să ajungă prin muzica ei în inimile oamenilor și să devină un artist iubit, vrând să se dedice în totalitate cântecului, visându-se pe scenele mari ale lumii.

Giula Stefania Toma ne prezinta o noua piesa alaturi de un videoclip care se intituleaza „Te Las” haideti sa il urmarim mai jos, va dorim vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.