Pietro debutează cu single-ul „Între Noi” (Video)

0
148

Pietro (Petronel Neculăeș) este noul proiect muzical din cadrul familiei #ELRaduProject, care se lansează la mijlocul toamnei cu piesa de debut, „Între Noi”.

Noul single este compus și produs de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, alături de echipa sa muzicală.

Pietro este un romantic absolut, iar această piesă îi reprezintă în totalitate starea și spiritul său de artist.

Melodia de debut, „Între Noi” are și un videoclip pe măsură, unde îl vedem pe artist în rolul de un bărbat îndrăgostit, care încearcă să cucerească viitoarea iubită, în mod firesc și sincer, prin muzică. Filmările s-au desfășurat în zona municipiului Constanța, iar de regie s-a ocupat Dan Mihai Lupescu.

Originar din satul Scheia, comuna Alexandru Ioan Cuza, județul Iași, de aproximativ 16 ani este stabilit în Italia, artistul a păstrat mereu România în sufletul său, organizând des evenimente cultural-artistice, pentru oamenii din diaspora. Pietro mai este și redactor-prezentator al emisiunii „Dor Călător, din cadrul Radio Canale 7, un spațiu acordat pentru promovarea tradițiilor, muzicii, culturii românești din întreg mapamondul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.