Primul concert Soparla de la Animal X

0
26

Soparla

Sambata, 08.09.2012, va avea loc primul concert Soparla, in cadrul Divertiland Park, ora 19:30. Un moment inedit, in care Soparla si Animal X urca din nou pe aceeasi scena!

La doi ani de despartirea de colegii din Animal X, Soparla – pe numele real Alexandru Salaman, revine in pe scena muzicala cu o piesa dance, intitulata “Losing my mind”.

“Losing my mind” este produsa in studiourule Sindrum Media, piesa fiind compusa de Ioana Matache si Shatyr. Pe sound-ul piesei si-au mai pus amprenta Criss Yann si Noni, iar la realizarea textului a participat si Soparla. Solistul apare cu un look nou, despre care spune ca il reprezinta

Cat despre ideea de revenire, Soparla spune ca se gandea de mult, insa i-a fost greu sa porneasca o cariera solo de unul singur. Tocmai de aceea a vrut sa faca parte din echipa Sindrum, unde stie ca are un punct de sprijin serios.

“Piesa “Losing my mind” ma reprezinta din toate punctele de vedere. Are atat o latura electro, asa cum suna muzica lui si in trecut, cat si un iz mai fresh, mai radio-friendly. Din punct de vedere al textului, refrenul descrie foarte bine starea in care ma aflam atunci cand am inceput lucrul la proiectul solo. Eram in cautarea vibe-ului, imi pierdeam mintile si in sfarsit am gasit drumul pe care vreau sa merg mai departe”, spune Soparla.

http://www.youtube.com/watch?v=xtfy1h7iGm0&feature=player_embedded

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.