Primul concert Soparla de la Animal X

0
5

Soparla

Sambata, 08.09.2012, va avea loc primul concert Soparla, in cadrul Divertiland Park, ora 19:30. Un moment inedit, in care Soparla si Animal X urca din nou pe aceeasi scena!

La doi ani de despartirea de colegii din Animal X, Soparla – pe numele real Alexandru Salaman, revine in pe scena muzicala cu o piesa dance, intitulata “Losing my mind”.

“Losing my mind” este produsa in studiourule Sindrum Media, piesa fiind compusa de Ioana Matache si Shatyr. Pe sound-ul piesei si-au mai pus amprenta Criss Yann si Noni, iar la realizarea textului a participat si Soparla. Solistul apare cu un look nou, despre care spune ca il reprezinta

Cat despre ideea de revenire, Soparla spune ca se gandea de mult, insa i-a fost greu sa porneasca o cariera solo de unul singur. Tocmai de aceea a vrut sa faca parte din echipa Sindrum, unde stie ca are un punct de sprijin serios.

“Piesa “Losing my mind” ma reprezinta din toate punctele de vedere. Are atat o latura electro, asa cum suna muzica lui si in trecut, cat si un iz mai fresh, mai radio-friendly. Din punct de vedere al textului, refrenul descrie foarte bine starea in care ma aflam atunci cand am inceput lucrul la proiectul solo. Eram in cautarea vibe-ului, imi pierdeam mintile si in sfarsit am gasit drumul pe care vreau sa merg mai departe”, spune Soparla.

http://www.youtube.com/watch?v=xtfy1h7iGm0&feature=player_embedded


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.