Primul Volum de Mixuri: Pascal Junior – From Friends

0
46

Pascal Junior 3

Pascal Junior 2

Pascal Junior

Pascal Junior 4

Pascal Junior este unul dintre cei mai talentați DJ-i și producători români ai noului val. Printre producțiile sale de succes amintim The boy is mine și Ain’t nobody, alături de remixuri foarte cunoascute pentru Ed Sheeran – I See Fire și Mr. Probz – Do It All Again. Artistul învârte pe deget planeta Deep House și scoate un nou mix, alături de prietenii săi din clubul Epic Society. Localul din Timișoara l-a invitat pe Pascal Junior încă o dată la pupitrul tehnic, pentru primul party al anului 2015, însă înainte de asta, artistul a făcut un cadou frumos timișorenilor.

Este vorba despre primul volum din seria From Friends, care completează cele 10 mixuri Maestros del Ritmo, devenite deja tradiție pe malul Begăi. DJ-ul adaugă feeling-ul din UK pe scena house din România, iar rezultatul este un set bine închegat, deopotrivă melancolic și energic. Pascal Junior își lansează și noul single numit Listen to your heart, alături de Sllash, în data de 12 ianuarie, pe BeatPort, iTunes și pe toate e-store-urile majore.

Follow Pascal Junior: https://www.facebook.com/PascalJuniorOfficial

https://soundcloud.com/pascaljuniorofficial

Ascultă mixul aici: https://soundcloud.com/ritmarecords/maestrosdelritmo-pascaljunior


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.