Puya lanseaza prima piesa din XsessionMusicVlog – “Pasiune”

0
35

Puya cu Elena Ionescu si Vescan

Puya lanseaza alaturi de Elena Ionescu si Vescan joi, 24 martie, la ora 20.00 piesa “Pasiune”. Single-ul este primul din proiectul XsessionMusicVlog, o sesiune de inregistrari ce se va derula saptamanal pe parcursul anului 2016.

Versuri sincere, directe, rupte din realitate, prima piesa din XsessionMusicVlog se numeste “Pasiune” si apartine lui Puya, alaturi de Elena Ionescu si Vescan. Subiectul este unul sensibil atat pentru artisti cat si pentru cei care lupta pentru visul lor, oricare ar fi acesta. Pasiunea este ceea ce te alimenteaza si te poate urca pe culmile succesului, insa te si coboara de nenumarate ori pe drum, sau cum spune Puya: “Daca vrei sa faci istorie, sa stii ca-i plin de gropi drumul pan’ la glorie!”.

Versurile “Pasiunii” reprezinta o realitate in care se regasesc o multime de artisti. Este o realitate dura, dar chiar si asa … poate ca secretul este la indemana oricui: “Tre sa te rupi total, sa te lasi dus de val…”.

Puya pune punctul pe i si loveste acolo unde doare cel mai tare: “Romanii au talent… si ce? Nu ai cu ce sa platesti facturile!”
Teaser video #1

“Ziceai c-o s-arati ce poti/Si c-atunci o sa te-asiguri sa fie prezenti toti!” gandeste Vescan cu voce tare.
Teaser video #2

Elena Ionescu aduce in prim plan una dintre intrebarile care se repeta obsesiv in mintea unui artist “Te-ntrebi cum altii reuseau, cand tu munceai si ei dormeau…” .
Teaser video #3

Xsession MusicVlog este un proiect ce vine din studiourile Scandalos Music, majoritatea pieselor fiind realizate alaturi de compozitorul si producatorul Mahia Beldo. In pima luna de Xsession se vor lansa 4 piese noi cu Puya, Vescan, Anastasia si invitatii speciali Florin Ristei si Elena Ionescu. Prima piesa apare joi, 24 martie, ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.