PUYA si Anastasia – inregistrare LIVE “In curtea scolii”


Puya Xsession

PUYA si Anastasia revin cu o noua colaborare “In curtea scolii”, sub forma unui preview inregistrat LIVE in studioul Scandalos Music. Viitorea piesa face parte din XsessionMUSICVLOG, proiect ce ofera ceva nou fanilor in fiecare joi la ora 20.00.

In curtea scolii este compusa de Mahia Beldo. Versurile semnate de Puya pun sub semnul intrebarii doua etape importante din viata oricarui roman: anii petrecuti in sistemul de invatamant versus realitatea dura care te izbeste atunci cand scoala se termina. “Te-nvata ei ce sa vrei sa faci cu viata ta / Da’ nu-ti spune nimeni printre ce rechini vei inota!”

Puya si Anastasia vor canta impreuna pe scenele din aer liber in cadrul turneului “Noi sa fim sanatosi 2016”, alaturi de Vescan, Ester, Dj Amy si Dj Wicked.

Urmatoarele piese din Xsession apartin artistilor Puya, Vescan, Elena Ionescu si Ester si urmeaza a fi lansate dupa vacanta de Pasti.

Puya si Vescan sunt initiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneste mai multi artisti in jurul studiourilor Scandalos Music si DOMG. Pana acum au fost lansate 4 piese si vor fi urmate de altele in fiecare joi, la ora 20.00. Productia video pentru piesele Xession este realizata de Claudiu Stan.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.