Puya si Vescan si-au lansat propriul MusicVlog

0
24

Puya Xsession

XessionMusicVlog va prezenta saptamanal piesele artistilor Puya, Vescan, Elena Ionescu, Anastasia, Ester si Mahia Beldo si invitatii lor, realizate in studioul Scandalos Music.

Proiectul porneste la drum cu o piesa dedicatata tuturor artistilor, care inca se zbat sa obtina recunoasterea talentului lor. “PASIUNE” a fost compusa de Mahia Beldo (compozitor si producator pentru piese precum Maidanez, Cand luminile se sting – Alina Eremia, Al tau impiedicat – Vescan), Puya avandu-i ca invitati pe Elena Ionescu si pe Vescan.

In saptamanile urmatoare vor fi lansate si single-urile “ Las-o…” – Vescan feat. Florin Ristei, “Nu oferi” – Anastasia si “Maine e o noua zi” – Puya si Anastasia.

Puya: “Nu mai exista nici o scuza sa nu lansam toate piesele bune pe care le avem, atata vreme cat exista internetul. Nu merita sa pastrezi piese de ani de zile pentru a lansa un album cand avem numeroase instrumente de comunicare cu publicul nostru. Cred ca asa cum a trecut vremea CD-urilor putem sa spunem ca a trecut si vremea albumelor. Toata lumea asculta muzica pe Youtube sau isi ia informatii de pe Facebook, Instagram sau Twiter si vrea sa obtina muzica imediat ce este gata in studio.”

Vescan: “Tot timpul mi-a placut sa ma provoc muzical, sa incerc aproape orice si Xsession este un proiect prin care aproape toate piesele mele de pe Desktop ajung la fanii nostri. Imi doresc sa ne simta si mai aproape prin muzica noastra. In “PASIUNE” m-am regasit din primele secunde, inca de cand era doar un demo. Ma bucur mult ca in familia Scandalos inca facem muzica din suflet.”

Single-urile din XsessionMusicVlog vor fi lansate in fiecare joi la ora 20.00 pe Youtube, in timp ce Puya, Vescan si ceilalti artisti Scandalos Music isi vor contiuna in 2016 turneul in aer liber “Noi sa fim sanatosi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.