Rapperul Antidot lanseaza single-ul intitulat “Cel Mai Frumos Cadou”

Antidot feat. Ruxandra Tomulesei - Cel Mai Frumos Cadou

Dupa colaborarea cu Ella G. pentru piesa “In lipsa ta”, rapperul Antidot lanseaza single-ul intitulat “Cel Mai Frumos Cadou”, in colaborare cu solista Ruxandra Tomulesei, o voce calda si patrunzatoare.

“Povestea piesei a fost scrisa acum ceva ani in urma si este inspirata dintr-o fosta relatie de-a mea, insa de abia acum a venit si vremea lansarii ei. Cum aveam strofele terminate, aveam nevoie de un refren, si asa a venit colaborarea cu Ruxandra, o voce foarte buna, pe placul meu, care atunci cand a intrat in studio, prin profesionalismul ei, am stiut ca o sa aduca un aport bun pe piesa”, a declarat Antidot.

Antidot este un tanar artist din Iasi, are varsta de 25 de ani si face muzica Hip-Hop incepand cu anul 2001, pana in prezent are 3 albume la activ si multe single-uri lansate.

Ruxandra Tomulesei a adaugat: “Sunt mândra ca am reușit sa ajung unde mi-am propus, însă drumul meu nu se oprește aici. Colaborarea cu Andrei dovedește asta . Amândoi am așteptat cu nerăbdare ca aceasta piesa sa fie gata și sa o lansam curând. Este o melodie sensibilă, însă puternica prin mesajul transmis , deoarece exprima sentimente ce fiecare persoana le trăiește măcar o data in viața. Ii mulțumesc lui Andrei ca a fost atât de răbdător cu mine și îl admir pentru toată munca pe care o depune pentru a-și îndeplini visul!.“

Ruxandra a inceput sa cante de la 3 ani, participand la numeroase concursuri in tara cat si in strainatate, un moment important fiind participarea la X-Factor in anul 2013, in prezent studiaza la Conservator.

Piesa a fost compusa si scrisa de catre Antidot iar la mix-masterul piesei a lucrat in studiourile AndyMusic impreuna cu un tanar artist si inginer de sunet, Alessander, coperta piesei fiind realizata de catre fotograful Sorin Andrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.