Reckaze a lansat o piesa in colaborare cu Bodo, solistul trupei Proconsul!

0
46

Reckaze feat. Bodo (Proconsul) - Indigo

Reckaze a lansat un videoclip nou la cel mai recent single de pe albumul “Underground Comercial”, un proiect independent care este așteptat să apară anul acesta. Piesa este realizată în colaborare cu Bodo din Proconsul, una din cele mai bune voci din România și un nume familiar ascultătorilor de rap din țară.

Despre cum a luat naștere această colaborare, Reckaze ne povestește următoarele:

“ Piesa cerea o voce incredibilă pe refren, i-am prezentat-o lui Bodo și trupei Proconsul, le-a plăcut, am înregistrat, ne-am împrietenit și am filmat un videoclip. Sunt foarte recunoscător că am un artist de calibrul lui Bodo pe album. L-am cunoscut pe Bodo la un concert cu Proconsul pe care l-a susținut la Berăria H. Câteva zile mai târziu, i-am arătat piesa și am avut norocul să-i placă mult ideea.”

Instrumentalul piesei este realizat de Peter Haze, un beatmaker român extrem de talentat, iar partea de mix / master, precum și producțiile adiționale de pe piesă, poartă amprenta lui Karie. Cât despre videoclip, trebuie menționată implicarea lui Andrei Bălăuță (regie / montaj) și a lui Freelook (colorizare / producții adiționale / montaj).

Reckaze a început să scrie piese rap încă din 2007, pe când avea doar 15 ani. Cu o colecție bogată de piese și 3 albume lansate independent, dar și cu 2 single-uri lansate împreună cu Roton Music în anul 2016, Reckaze se concentrează în acest an pe cel mai mare proiect al său de până acum, albumul “Underground Comercial”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.