Reckaze a lansat videoclipul piesei „Ochelari de Soare”!

0
54

Reckaze - Ochelari de soare - ARTWORK

Rapper-ul Reckaze revine in forta in 2016 cu un beat contagios produs de Peter Haze. Artistul a lansat single-ul “Ochelari de soare”, marcand astfel si prima colaborare cu Roton Music.
 
In videoclip, ochelarii de soare sunt emblema libertatii de exprimare, reprezentate de un simplu  accesoriu de care nu te-ai putea lipsi in nicio zi. Sunt un simbol pentru fiecare obiect cat de mic si totusi special pentru fiecare dintre noi, care ne reprezinta personalitatea si care ne fac sa ne simtim in largul nostru zi de zi.

Reckaze isi doreste astfel sa militeze pentru independenta, pentru libertatea de a fi tu insuti si de a te exprima dupa bunul plac, nelasandu-te descurajat de prejudecatile celor din jur.
 
“Piesa «Ochelari de soare» s-a nascut ca urmare a trei principii esentiale pe care mi le-am format in ultimii doi ani: sa fac ceva diferit de restul, sa evoluez cu fiecare piesa si sa raman intotdeauna «eu». Iar acest «eu» include mai multe persoane care convietuiesc in corpul meu, fiecare impunandu-se intr-un moment sau altul. Ei bine, in piesa «Ochelari de soare», isi spune povestea persoana aia care nu tine cont de normele sociale si care alege de fiecare data sa se simta bine cu propriul eu, indiferent de situatie. Pe scurt, «Ochelari de soare» e despre atitudinea pe care o au oamenii excentrici si indrazneti. In club.”
 
Reckaze, pe numele sau real, Andrei Lupean, a fost atras de rap inca din 2007, pe cand avea numai 15 ani.

Printre artistii care il inspira pe Reckaze se numara A$AP Rocky, Kendrick Lamar, Logic, Henry Miller și alții.

Prin single-ul “Ochelari de soare”, lansat acum, Reckaze devine un artist demn de urmarit in anul ce tocmai a inceput.

FB RECKAZE: fb.com/Reckaze
 
www.reckaze.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.