Residence Deejay & Frissco isi intampina fanii cu – Lovely Smile

0
10

Residence Deejay & Frissco
Dupa succesul primului lor single, “Sexy Love”, cei trei componenti ai proiectului Residence Deejays & Frissco pregatesc impreuna cu MediaPro Music lansarea unui nou single. Piesa se intituleaza “Lovely Smile”.

“Ideea piesei exista inca din decembrie 2009, iar creatia, inregistrarea, mixajul si masterizarea au durat 10 zile.”, povesteste Ionut Untaru, alias Frissco.

“Mi-am dorit sa am inspiratia necesara sa pot scrie o piesa in care sa surprind zambete si momente placute din viata oamenilor. Inspiratia a venit la inceputul lui decembrie 2009, atunci cand ma plimbam pe malul marii, singur, cu gandurile mele iar o domnisoara foarte draguta m-a cucerit cu zambetul ei. Asa a aparut ideea titlului piesei, iar apoi am dezvoltat ideea in studio, incercand sa surprind in fiecare vers o poveste care sa te trimita cu gandul la momentele deosebite pe care le traim fiecare.”

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.