Rihanna si Britney Spears interzise

0
1

Britney Spears and Rihanna

Britney Spears a afirmat mai demult ca isi doreste sa colaboreze cu Rihanna si cu Lady Gaga. Deocamdata, de un duet Britney-Gaga nu stim nimic, dar duetul Britney-Rihanna de la premiile Billboard a socat parintii cu scenele mult prea explicite de sado-masochism, completate la sfarsit de un sarut prea pasional ca sa fie difuzat in prime-time.

Tim Winter, presedinte al Parents Television Council, a fost scandalizat de reprezentatia celor doua vedete si le-a acuzat ca au incercat sa le prezinte minorilor imagini si versuri cu tematica sexuala si s-a aratat uimit ca televiziunea nationala ABC a transmis live “spectacolul” la o ora la care minorii americani sunt cu ochii pe televizor.

Urmarea a venit repede si prompt: videoclipul a fost interzis in 11 dintre statele SUA, Mtv il difuzeaza doar pe timpul noptii, iar Youtube cere confirmarea ca spectatorul are 18 ani.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.