Romania – tandem cu Moldova pentru Eurovision?

0
2

Etapa a doua a turneului promotional sustinut de Paula Seling si Ovi in pregatirea finalei Eurovision din Norvegia a fost un nou succes.

In ciuda vremii neprietenoase, prezenta artistilor romani care ne vor reprezenta tara la Oslo a reusit sa adune cateva mii de oameni in Place Sainte Catherine, in fata bisericii omonime din centrul Bruxelles-ului. Evenimentul a fost organizat de Casa Culturala Belgo-Romana, sub genericul “Primavara romaneasca la Bruxelles” si, pe langa Paula si Ovi (care au fost vedetele evenimentului), s-a bucurat de participarea reprezentantilor Republicii Moldova – Olia Tira si SunStroke Project, a lui George Nicolescu, precum si a numerosi dansatori, solisti si instrumentisti de muzica populara.

Numeroase standuri comerciale si expozitionale au completat ambientul sarbatoresc. La inevitabilul bis sustinut cu piesa “Playing With Fire” au urcat pe scena si artistii din Moldova, intr-o atmosfera incendiara. Au urmat sute de autografe si fotografii, acordate generos, chiar la buza scenei, timp de peste o ora.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.