Ronna Riva lanseaza a lansat noul single “Soul Stealer”


Ronna Riva Ft. Will Jordan - Soul Stealer

Ceea ce parea acum cateva luni de zile doar un vis, s-a implinit! Desi piesa a fost lansata exclusiv pe Spotify, pentru a o face cunoscuta pe piata internationala, acum este disponibila pe toate platformele de streaming.

Ronna marturiseste cu entuziasm ce inseamna aceasta colaborare pentru ea:”A fost un simplu vis cand mi s-a comunicat ca ar exista posibilitatea sa facem o piesa impreuna. Dupa ce a lucrat cu nume mari precum Rihanna si Nicki Minaj, este foarte greu sa te strecori printre artistii mai mari si chiar imi doresc mult sa imi fac muzica auzita pe piata din America. Asta este doar inceputul! Noul single imi transmite multa emotie si am rezonat foarte mult cu piesa amandoi. Ii multumesc producatorului Mym Constantin cu ocazia aceasta.”

In luna August, Ronna a deschis viitorul album cu track-ul One Dollar, ce urmeaza a fi lansat de alte case de discuri mari din Europa. A primit critici extrem de pozitive din partea oamenilor de muzica si noul single Soul Stealer este o continuare a acestei aventuri muzicale, cu un sound pop-dance comercial si are toate sansele sa intre pe radiourile de specialitate. Piesa este despre puterea unei femei de seductie si dragoste, devenind uneori fara sa vrea o rapitoare de suflete.

Artistul american a marturisit ca este nerabdator ca noul single sa fie lansat si cu siguranta nu va fii singura colaborare intre cei doi.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.