Royal Unknown Artist (R.U.A.) este o artista si o compozitoare tanara avand un proiect cu o misiune

0
143

RUA

Misiunea de a transmite fiecarui artist faptul ca indiferent de gen, culoare a pielii, nationalitate, infatisare, opinii personale sau politice, experienta si stil de viata din prezent sau trecut, fiecare este regal prin simpla lui existenta. Doar prin simplul fapt ca este un spirit unic si talentat sub cerul liber cu o abordare si o nota personala asupra muzicii pe care o face. Chiar necunoscut, fiecare artist poate contribui la frumusetea lumii si la muzica din industria internationala. Doar trebuie sa isi impartaseasca si sa-si urmeze visurile si propria lui cale.

R.U.A. a ales muzica ca modalitate de exprimare si are un mod deosebit de a combina doua concepte care aparent sunt contradictorii si anume: a fi regal si a fi necunoscut. Dar in zilele noastre acest lucru este un fapt intalnit si sigur: fiecare persoana este regala, o valoare nevazuta si poate nedescoperita care de fapt nici nu ar trebui dovedita cuiva sau cumva.

Toti o avem. Cu totii suntem versiunea cea mai buna a noastra in fiecare moment, suntem unici si speciali. Iar acest lucru este o mandrie. E ceea ce R.U.A. a descoperit pe parcursul vietii ei si a decis sa exprime prin muzica.

Transcendent Love este primul album semnat R.U.A. “‘Transcendent Love’ este mai mult decat un simplu album. Este o colectie de ganduri si experiente care s-au petrecut majoritatea in perioada varstei de 20 – 25 de ani, unele apartinand totusi de copilarie sau adolescenta. Este un album care vorbeste despre dragoste in toate formele ei. Am scris aceste piese de-a lungul anilor si le-am strans laolalta pentru a forma acest album. Cred ca este o modalitate de a te pastra autentic. As fi putut scrie despre sentimentele mele la ani distanta dupa ce m-au marcat, insa cu siguranta perspectiva ar fi fost diferita. Astfel ca am incercat sa pastrez starea originala a experientelor si a pieselor asa cum au fost scrise si asa cum s-au petrecut ele la acel moment. Pure. Este vorba de emotii, despre despartiri sau fluturi in stomac. Despre atingerea unui nou nivel in viata personala.

Despre intelegere si depasire, despre frustrari si dezamagiri. Despre intrebari si raspunsuri care nu au venit niciodata. Despre dragostea pentru oamenii din societatea in care traim, despre familie si despre continua cautare a “vietii bune”. Greu de explicat sau de inteles de ce, dar devine transcedental.”

Din punct de vedere artistic, albumul mixeaza genuri si stiluri de la pop la rock si chiar R’n’B cu influente jazz. Are ritmuri vibrante si linii melodice molipsitoare, iar piesele construite si realizate tehnic minunat sunt esenta acestuia si aduc aminte ascultatorului de muzica fara filtre, doar acea muzica buna care iti ramane in memorie ca o amintire pretioasa. Are o piesa outro compusa de Richard Orange, compozitor englez faimos. “Aveam numai 10 ani atunci. Este ironic, dar cool in acelasi timp.

Cantecul m-a asteptat si dupa ce ne-am intalnit a stat mereu langa mine sa-mi aminteasca cand aveam mai mare nevoie ca nu este sfarsitul lumii chiar daca asa pare. Piesa se numeste “It’s not the end of the world”.” R.U.A. spune simplu: “Iubim pentru ca probabil iubirea este singurul sentiment adevarat in aceasta lume in ciuda tuturor
iluziilor. Este reala. Suntem nascuti sa iubim. Albumul meu nu este un roman, nu este dificil de inteles si nici nu e ceva ce nu am mai auzit vreodata. Dar vorbeste pentru mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.