RPK lanseaza noul single “1/2”


RPK - 1 2

Poza Credit: replik.ro

Trupa RPK lanseaza noul single “1/2” (Jumatate) compus si produs de solistul trupei Robert Ionescu, care va fi inclus pe urmatorul album “Lunatic”. “Multi se vor gandi la “1/2” ca la o piesa de dragoste, ea reprezinta de fapt un dialog interior. Este un dialog intre fiecare dintre noi si eu-ul nostru, pe care il vom numi generic “intuitie””declara solistul Robert Ionescu.

Trupa Replik a devenit cunoscuta datorita succesului inregistrat cu piesa “Asha ma simt”; in prezent revin dupa o pauza de doi ani, trecand printr-o perioada de schimbare a componentei trupei. Dintre membrii fondatori raman sa continue proiectul solistul si compozitorul Robert Ionescu, impreuna cu tobosarul Laurentiu Zmau.

Odata cu venirea noilor membrii ai trupei: Mihai Toganel (chitara bass), Cristian Ungur(pian), Karoly Boer (chitara), formatia trece si printr-o perioada de rebranding renuntand la numele initial al trupei, in favoarea anagramei RPK.

Trupa Replik a fost infiintata in anul 2000, in acelasi an semneaza cu casa de discuri CatMusic Mediaservices, iar in urmatorul an are loc lansarea oficiala a primul album Replik, “Unde esti?”.

http://www.facebook.com/truparpk

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email