Sade a lansat noul single – Babyfather – Audio

0
33

sade
Ieri la ora 11 Europa FM a lansat cel mai nou single al lui Sade – Babyfather. Single-ul face parte de pe albumul „Soldier of Love”, lansat oficial in Romania, pe 23 februarie.

Dupa o pauza de 10 ani, Sade a revenit cu un nou album care a intrat direct pe locul 4 in UK Albums Chart, devenind astfel cel mai de succes debut al Sade de la „Stronger Than Pride”, din 1988. De asemenea, a debutat pe primul loc in Billboard 200, bucurandu-se, in prima saptamana de la aparitie, de vanzarea a 502.000 de discuri in Statele Unite ale Americii, fiind astfel primul debut al trupei direct pe locul intai in SUA.

Chicago Tribune a oferit albumului un punctaj de 3 din 4 si a afirmat ca Sade Adu „a ramas ademenitoare si ofera satisfactii subtile, in timp ce inca mai pastreaza o distanta sigura fata de public, ca si cum ar avea de pazit secrete si mai ascunse”.

The Daily Telegraph a notat albumul cu punctaj maxim si a afirmat ca melodiile sale sunt „un echilibru superb intre blandete si duritate, vulnerabilitate si aroganta.” The Observer l-a numit „un triumf al calitatii in fata cantitatii”.

Printre piesele acestui album extrem de comentat se mai numara si numara „The Moon and the Sky”, „Morning Bird”, „The Safest Place”, „Long Hard Road”, „Bring Me Home”, „Skin” si „In Another Time”.
In afara de Statele Unite ale Americii, albumul Sade din 2010, „Soldier of Love”, a mai fost pe locul intai si in Franta, Belgia, Canada, Italia, Polonia, Ungaria, Portugalia, Spania si Suedia.LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.